Qui som?

Som un partit jove que arreplega als fundadors històrics del primer partit verd valencià i a moltes de les persones que més s’han destacat durant els darrers anys en l’espai de l’ecologisme polític al nostre país.

Carles Arnal, membre fundador d’ELS VERDS Esquerra ecologista PV, ha sigut el primer diputat verd en la història de Les Corts Valencianes. Actualment el nostre diputat verd Juan Ponce continua la seua labor dins de la Coaliciò Compromís.

Ara estem creixent com partit verd dins de la Coalició Compromís i estenent la nostra organització a totes les comarques i ciutats del País Valencià. També formem part d’Equo, partit ecologista d’àmbit estatal amb el qual compartim interessos i objectius.

QUÉ VOLEM?

Volem preservar la natura, però també volem transformar la nostra societat, per a que l’economia siga compatible i es sustente en la conservació del medi ambient.

La defensa de la pau, el desarmament i la negació de la violència de tota classe és l’altre eix fonamental de la nostra visió política.

També lluitem per la igualtat, per la solidaritat entre les persones i els pobles de tot el planeta i per una democràcia radical.

Compartim els valors de l’esquerra transformadora i renovada i reclamem més i millor autogovern i el respecte de la nostra llengua i la nostra cultura.

QUINA ESTRATÈGIA TENIM AL PAÍS VALENCIÀ?

Pensem que cal emprar tots els instruments democràtics i pacífics per canviar la societat des de les mobilitzacions al carrer fins al treball a les institucions. Cal unir esforços i col·laborar per construir una societat més justa, més verda i solidària.

Nosaltres volem estar en contacte estret amb els moviments socials transformadors i portat les seues reivindicacions a les institucions valencianes, com hem estat fent en la nostra activitat a Les Corts Valencianes.

No som un partit sectari i considerem compatible el nostre creixement com a partit amb la nostra labor dins de la Coalició Compromís de la mà d’altres forçes polítiques valencianistes i d´esquerres. Estem convençuts que estos pactes electorals ajuden a combatre les polítiques de la dreta, a lluitar contra el bipartidisme i a construir una societat millor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s