Contacta

Si vols contactar amb nosaltres envia un correu a contactaverds@gmail.com, o bé crida’ns a qualsevol d’estos telèfons: 670977623, 615936617

COM POTS COL·LABORAR?

Resoldre de manera positiva esta crisi econòmica, social i ambiental que patim és el nostre objectiu, per això et necessitem a tu. Quanta més gent forme part del projecte verd, més força tindrem per construir un món més sostenible, més pacífic i més just.

Recolzar a Els Verds Esquerra Ecologista és ajudar a canviar aquesta situación insostenible i defensar les energies netes, l´agricultura ecològica, el reciclatge dels residus, els transports públics, … en definitiva, ajudar a construir un país més habitable, més verd, més humà, més amable i digne de ser viscut.

Si vols, pots formar part del nostre porjecte, afiliant-te. Només has de posar-te en contacte amb nosaltres i t’enviarem una butlleta d’afiliació, informant-te de l’assemblea de Els Verds Esquerra Ecologista més pròxima a la teua localitat perquè pugues participar-hi o inclús formar una nova si fóra necessari.

Si encara no t´has decidit a afiliar-te a un partit, també pots ajudar com a col·laborador/a i simpatizant. Envia’ns un correu indicant la teua condició de simpatitzant i rebràs informació i podràs enviar els teus suggeriments i participar en reunions i actes… si tu vols. En qualsevol cas, no et resignes, ¡actua! Els grans canvis són resultat de la suma de moltes menudes accions, coordinades i convergents. Et necessitem.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s