Coalició Compromís

A la Coalició Compromís compartim una nova manera de fer política. Junts podem aconseguir els canvis que la nostra societat necessita per fer-la més lliure, més justa i més solidària. I és el nostre desig treballar, des de baix cap a dalt, partint de la nostra gent i de les seues aspiracions. Per això, et convidem a avançar amb nosaltres. A progressar junts. A promoure un canvi junts.

Coalició Compromís està encapçalada pel BLOCINICIATIVA i VERDS i per moltes altres persones i col·lectius que participen de la nostra il·lusió per regenerar la política valenciana.

El Bloc Nacionalista Valencià (BLOC) és l’organització unitària del nacionalisme valencià progressista. Es va constituir el 1998 com a federació de partits, després de concórrer com a coalició electoral des de 1995, integrant la Unitat del Poble Valencià (UPV, fundada el 1982 i amb precedents des de l’etapa de la transició), el Partit Valencià Nacionalista (1990), Nacionalistes d’Alcoi (1994) i una important incorporació d’independents.

bloc.ws

Iniciativa del Poble Valencià (IdPV) es va fundar el 2007 amb una ideologia ecosocialista, d’esquerres, verda i valencianista i amb un missatge de transformació social, de defensa del territori, positiu i d’il·lusió per al poble valencià.

iniciativapv.org

Els Verds – Esquerra Ecologista del País Valencià és un partit polític valencià fundat l’any 2004 per dirigents històrics del primer partit verd valencià, com Carles Arnal, i moltes de les persones que més s’han destacat durant els darrers anys en l’espai de l’ecologisme polític al nostre país.

elsverdsesquerraecologista.org

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s