Mentre encara patim el mal fet amb (i a) RTVV

RTVV-Jaraba-Motes-JohnsonSabíem que eren manipuladors, que havien usat Canal 9 i Ràdio 9 com eines de propaganda a favor del Partit Popular, però a partir de hui el que es començarà a vore en els jutjats de Paterna és si al cúpula de RTVV era, a més, una cova de lladres.

Aquest matí ha començat la roda de compareixences davant el jutjat de primera instància número 6 de Paterna dels cinc exdirectius de Canal 9 i Ràdio 9 imputats pels presumptes delictes d’apropiació indeguda, malversació de cabdals públics i admistració deslleial. La denúncia va partir de Compromís que reclama saber qui donava les ordres que han portat RTVV a un forat econòmic de 1.300 milions d’euros i on han anat a parar aquests diners.

Els que des d’aquest matí passaran davant del jutge són Lluís Motes, excap d’Informatius de Canal 9 i exdirector de Ràdio; Luis Redondo, exdirector e Canal 9; Núria Romeral, exsecretari de Comunicació i exdirectora de Ràdio 9; Lola Johnson, excap d’Informatius de Canal 9, exdirectora de Canal 9, exconsellera de Cultura i exsecretària de Comunicació, i José López Jaraba, exdirector general de RTVV.

Tots ells han demostrat al llarg de la seva gestió que eren un pèssims professionals i que, tots els càrrecs que han ocupat, no eren altra cosa que llocs des dels quals treballar a favor de la propaganada antidemocràtica del PP i contra el dret a la informació i la llibertat d’expressió dels ciutadans. Sabíem també que la seva gestió econòmica ha sigut un desastre però ara el que s’investiga és si tot no era una forma de desviar diners (1.300 milions d’euros) de manera organitzada i conscient.

Motes, Redondo, Romeral, Johnson i López Jaraba són destacats membres de l’ampli i trist grup d’alts càrrecs del PP perseguits per la justícia. Són ja més de 100. Són la mostra de que el País Valencià ha patit l’acció organitzada d’un partit que, en lloc de governar a favor de l’interés general, ho ha fet buscant el benefici privat sense importar-li, no sols la moral, sinó tampoc la llei. Només en grups mafiosos que operen al marge de la llei es pot trobar un número d’imputats tan grans com té el PP.

Aquestes declaracions judicials, en el marc del tancament de RTVV perpetrat pel Partit Popular, han de servir per reforçar encara més la consciència que al País Valencià li calen uns mitjans audiovisuals públics útils per la gent, crítics amb el poder i gestionat de forma independent, honesta i transparent.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s